Fotel

Fotel
A kényelmes BRAY fotel tökéletesen passzol az azonos nevű ülőgarnitúrához. Méretei: szélesség102/mélység103/magasság103cm Ülés tölteléke: hullámrugó/PUR habszivacs Az illusztráción látható színváltozat: BRONCO 800 fehér ekobőr/ CENTAURI 19 fekete Választható INARI, CENTAURI szövetek és BRONCO műbőr kombinációjában felár nélkül.
Fekete
A modern MILANO fotel állítható fejtámlával tökéletesen passzol az azonos nevű ülőgarnitúrához. Méretei: szélesség102/mélység95/magasság111cm Ülés tölteléke: hullámrugó Színváltozatot választhat a CENTAURI szövet kollekciójából - rendeléskor kérjük a megjegyzés szekcióba feltüntetni a kiválasztott anyag nevét.
Sötétszürke
A füles fotel egy klasszikus fotel, amely még élvezetesebbé teszi a könyvolvasást vagy a tévézést. Méretei: szélesség102/mélység89/magasság103cm Ülés tölteléke: hullámrugó Rendeléskor kérjük a megjegyzés szekcióba feltüntetni a kiválasztott anyag nevét.
Piros Mustár Kék Zöld Barna
SOMERO fotel, amely magas fa lábakon áll, érdekes varrással a háttámláján. Méretei: szélesség89/mélység78/magasság86cm Ülés tölteléke: hullámrugó/HR habszivacs Rendeléskor kérjük a megjegyzés szekcióba feltüntetni a kiválasztott anyag nevét. Rendelési lehetőség az ENJOY szövet teljes kollekciójából felár nélkül.
Szürke Türkysz kék
Keresés

Szín

Ár Ár

92,00 € - 393,00 €

Szélesség Szélesség

0 - 102

Mélység Mélység

0 - 103

Magasság Magasság

0 - 111

Anyag

Array

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text